Enjoyment.
Passion.
Gerresheim.

SINCE 1976, CREATIVE, HIGH-QUALITY CATERING HAS BEEN OUR PASSION

AND OUR GREATEST PROMISE.

 

Voll gedeckte Holztafel und Stühle, Vorspeise Anti Pasti Platten, gefüllte Weingläser und Blumendekoration

Our
Philosophy

FOR US, CATERING IS ONE THING ABOVE ALL:

AN EXCITING COMBINATION OF FRESH PRODUCTS FROM THE REGION,

CULINARY CRAFTSMANSHIP TO PERFECTION AND PLANNING WITH ATTENTION TO DETAIL.

Gedeckter Pasta Teller auf einem Holztisch mit Wein und Blumen Dekoration

Hamburg - Home port

gateway to the

world at the

same time.

 

As a true Northern Light, Gerresheim has been serving guests in its charming locations for over 40 years.

At the Jachthafen, Schuppen 52, An der Alster, Dressurhalle & Tropen-Aquarium.

In the Hanseatic City and all over the world with culinary delights from all over the world.

Im Flying-Service, Desservariation mit Crème brûlée, rosa Macaron und Waldbeere-Eis
Mit Wein sich zu Prostende Gäste
Desservariation mit Crème brûlée, rosa Macaron und Waldbeere-Eis
Frisch gekochte Pasta wird im Parmesanlaib aufgedreht
Suppen in verschiedenen Schüsseln
Flying Food angerichtet auf einem Teller

You can

expect more

from us.

Gerresheim serviert is Hamburg's environmental partner and is actively committed to the sustainable design of events.

In order to save resources, avoid waste, and reduce CO2 emissions, we are in regular exchange with partners and customers, constantly trying to question and optimize ourselves with regard to sustainability issues.

Dekoration mit Mörser und Gewürzen auf Holztisch
Dekoration mit Gewürzen und Blumen auf Holztisch

Sustainability

In addition to a regional and seasonal food and beverage offer, we place great value on acting sustainably - in small and large ways: be it in the preparation of the dishes, in the transport, or in the purchase of the products.

Gewürze im Mörser und einer Feige daneben auf einem Holztisch
Gewürze auf einem Löffel auf einem Holztisch liegend
Lavendel auf einem Holztisch
Verschiedene gemixte Getränke auf der Bar aufgebaut
Limonadenstation auf der Bar aufgebaut
Frisch gezapfte hausgemachte Limonade

„The smallest investment with the greatest return is kindness.“

Klaus Gerresheim
Barkeeper schenkt Schaumwein ein und freut sich
Barkeeper befüllt die Gläser mit Aperol
Barkeeper überreicht gemixte Getränke
Lillet Wildberry und Aperol im Glas

One of the most
important ingredients
for successful event service
must never be missing:

 

Our employees.

OUR TEAM CONSISTS OF MANY CREATIVE MINDS AND EVEN MORE HANDS-ON PEOPLE.

AND BECAUSE WE ALL PULL TOGETHER, YOUR EVENT WILL NOT ONLY BE A SUCCESS, BUT A LASTING MEMORY.

WE CREATE EMOTIONS, EXPERIENCES AND UNIQUE MOMENTS OF ENJOYMENT.

Barkeeper hinter der Bar
Koch am Büffet in einem weißen Saal
Blaubeeren in einer Schüssel, halbe Feige auf einem weißen Tischtuch auf einem Holztisch
Blaubeeren in einer Schüssel, Lavendel und Feigen auf einem weißen Tischtuch auf einem Holztisch
Ziegenkäse auf einer schwarzen Schieferplatte wird mit Zucker bestäubt

IN BEST HANDS

Thunfisch frisch flambiert
Frisch gehobelter Trüffel
Kartoffeln, Cherrytomaten und Rosmarin auf einer Waage
verschieden farbige Rüben auf einem Holztisch
Gedeckter Tisch mit Blumen und einem Hauptgericht und Glas Wein
Gedeckter Holz-Tisch mit Vorspeise Platte
Radieschen und Cherry Tomaten
verschiedene Pfeffer im Mörser
Gewürze

In the best
company.

Logo Sopra Steria
Logo Philips
Logo NDR Norddeutscher Rundfunk
Logo Volkswagen
Logo BMW
Logo Ikea
Logo SKY
Logo Jaguar
Logo OTTO
Logo Douglas
Logo Airbus
Logo Coca-Cola
Logo Adalbert Zajadacz GmbH & Co. KG
Logo SAP
Logo TECHNO-EINKAUF GmbH
Logo Das Futterhaus
Logo ERGO
Logo Gebr. Heinemann
Logo Edeka Handelsgesellschaft Nord mbH
Logo ZEV Zentrale Einkaufsgesellschaft
Logo Deutscher Radiopreis
Logo BGW Berufsgenossenschaft für Gesundheitsdienst und Wohlfahrtspflege
Logo Rational
Logo Salesforce
Logo IF Award
Logo Helm AG